Yksityisyyden suoja

Tietosuojakäytäntö
Norstat AS, jonka osoite on Fridtjof Nansens plass 5, 0160 Oslo, Norja, on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä ja niiden pitämisestä turvassa. Haluamme turvata henkilökohtaiset tietosi ja teemme siksi asiaan kuuluvat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet, kuten käytämme palomuureja, salausta ja rajoitamme pääsyä tiloihin ja tiedostoihin.

Verkkosivuston käyttäjät
Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi suostumukseesi perustuen seuraavilla tavoilla:

Keräämme sinua koskevia henkilötietoja, joita annat yhteydenottolomakkeemme kautta (nimi ja sähköpostiosoite), jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä.

Tietoja, jotka annat meille ladatessasi materiaaleja verkkosivustoltamme (nimi, sähköpostiosoite, yrityksesi nimi), käytetään pyytämäsi materiaalien lähettämiseksi sinulle sähköpostitse. Lisäksi niitä voidaan käyttää sellaisten päivitysten lähettämiseksi, joiden uskomme kiinnostavan sinua.

Henkilötietoja, jotka annat uutiskirjeemme tilaamisen yhteydessä (nimi ja sähköpostiosoite), käytetään uutiskirjeen lähettämiseen.

Emme koskaan luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille pyytämättä ensin nimenomaista suostumustasi.

Evästekäytäntö
Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentaa tietoja tietokoneeseesi. Evästeitä käytetään monilla verkkosivustoilla, jotta sinulle vierailijana voidaan tarjota erilaisia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi sisäänkirjautuminen ja sen muistaminen, mitä teit viimeksi vieraillessasi sivustolla. Käytämme tällä verkkosivustolla evästeitä käyttäjäkokemuksesi parantamiseksi. Voit poistaa evästeet käytöstä muuttamalla selaimesi asetuksia.

Google Analytics
Tällä verkkosivustolla käytetään Google Inc:n (”Google”) tarjoamaa Google Analytics ‑verkkoanalyysipalvelua. Google Analytics käyttää tietokoneellesi asetettavia tekstitiedostoja eli evästeitä, joiden avulla sivusto analysoi, miten käyttäjät käyttävät sivustoa. Evästeen tuottamat tiedot verkkosivuston käytöstä toimitetaan Googlelle, joka tallentaa tiedot Yhdysvalloissa oleville palvelimille.

Jos tällä verkkosivustolla on otettu käyttöön IP-osoitteen anonymisointi, IP-osoitteesi lyhennetään etukäteen Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueen sopimusvaltioissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite siirretään ensin Yhdysvalloissa sijaitsevalle Googlen palvelimelle ja lyhennetään siellä. Verkkosivustomme käyttää IP-anonymisointia.

Google käyttää näitä tietoja tämän verkkosivuston operaattorin puolesta ja arvioi verkkosivuston käyttöäsi, kerää raportteja verkkosivuston toiminnasta verkkosivuston operaattoreille ja tarjoaa heille muita verkkosivuston toimintaan ja internetiin käyttöön liittyviä palveluja.

IP-osoitetta, jonka Google Analytics on välittänyt selaimestasi, ei yhdistetä muihin Googlen keräämiin tietoihin. Voit kieltäytyä evästeiden käytöstä valitsemalla tarvittavat asetukset selaimessasi, mutta huomaa, että et tällöin pysty välttämättä käyttämään tämän verkkosivuston kaikkia toimintoja. Voit myös kieltää Google Analyticsia seuraamasta internetin käyttöäsi tulevaisuudessa lataamalla ja asentamalla Google Analytics Opt-out ‑lisäosan nykyiseen selaimeesi http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Kyselyihin osallistujat
Lähestyessämme henkilöitä kyselyyn liittyvillä asioilla käsittelemme joitakin henkilötietoja (kuten sähköpostiosoite tai puhelinnumero, nimi, ikä ja postinumero). Yhteydenottoon käyttämämme henkilötiedot ovat tavallisesti joko julkisista rekistereistä julkisesti saatavilla olevia tietoja, henkilöiden itse käyttöömme antamia tai asiakkaalta, jonka puolesta keräämme kyselytietoja, saatuja asiakas- tai käyttäjäluetteloita – esimerkiksi kun teemme asiakas- tai työtyytyväisyyskyselyitä tai käyttäjäkokemustutkimusta.

Norstatpanelin jäsenien osalta sovelletaan erillisiä ehtoja ja tietosuojakäytäntöjä .https://www.norstatpanel.com/fi/tietosuoja

Käsittelemme yhteystietojasi, jotta voimme lähestyä sinua kyselyihin ja mielipidetiedusteluihin liittyen. Kyselyyn vastaamisen yhteydessä antamasi tiedot yhdistetään muiden vastaajien antamiin vastauksiin ja toimitetaan anonyyminä koosteena asiakkaillemme tilastotarkoituksia varten.

Asiakkaitamme ovat esimerkiksi viranomaiset, instituutiot ja kaikenlaiset organisaatiot.

Kyselyihin osallistuminen on kuitenkin aina vapaaehtoista ja niissä tietoja kerätään sinulta suostumuksellasi. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn milloin tahansa.

Norstat ei koskaan jaa, myy, siirrä tai muulla tavoin luovuta tunnistettavissa olevia henkilötietojasi kolmansille osapuolille pyytämättä ensin nimenomaista suostumustasi.

Kyselyjemme yhteydessä käsittelemämme tiedot tallennetaan järjestelmiimme kuuden kuukauden ajaksi tiedonkeruusta. Tämän jälkeen kaikki tunnistettavissa olevat henkilötiedot poistetaan automaattisesti.

Suojaamme henkilötietojasi aina käyttämällä sekä fyysisiä että virtuaalisia pääsynvalvontamenetelmiä ja salaamalla antamasi arkaluontoiset tiedot. Norstat AS:llä on ISAE3000-standardin mukaisesti hyväksytty sisäinen tietoturvan hallintajärjestelmä.

Noudatamme myös ESOMARin kansainvälistä säännöstöä markkina- ja yhteiskunnallista tutkimusta varten. Norstat Suomelle on myös myönnetty ISO 20252:2012 laatusertifikaatti, joka takaa luotettavat, läpinäkyvät ja eettisesti kestävät tutkimuspalvelut

Käsittelemme henkilötietojasi sovellettavan tietosuojalainsäädännön ja yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Sinulla on oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot, pyytää tietojesi oikaisua tai poistamista ja peruuttaa henkilötietojesi käsittelylle antamasi suostumus milloin tahansa.

Tietosuojavastaava
Norstatilla on tietosuojavastaava, joka vastaa lainsäädännön noudattamisesta. Tietosuojavastaavaan voi ottaa yhteyttä kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä ja huolenaiheissa osoitteeseen dpo(at)norstatgroup.com .